Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-gombás filézett csirkecomb

Sajtos-gombás filézett csirkecomb
Sajtos-gombás filézett csirkecomb
70 perc / előkészület: 25 perc főzés: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha bőven van sajtom, a gombához is szoktam reszelt sajtot adni, ilyenkor elmaradhat a tojás. Még pikánsabb lesz az íze, ha a töltelékhez valamilyen füstölt hús, vagy kolbászdarabkákat adunk. Bármilyen körettel tálalhatjuk.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combot késsel szétnyitjuk oly módon, hogy vékonyabb és nagyobb legyen.
  2. Fűszerezzük, és serpenyőben készre sütjük.
  3. Ezalatt a megtisztított gombát a hagymával, paprikával, fokhagymával, sóval, borssal megdinszteljük (roppanósra). Hozzáadjuk a petrezselymet és a tejföllel elkavart tojást, hogy összefogja a masszát.
  4. A combokat egy kiolajozott tűzálló tálba rakjuk, ráhalmozzuk a gombát, befedjük a vékonyra szeletelt sajttal, és 10 percre a sütőbe tesszük, hogy a sajt szépen ráolvadjon.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 253
elküldve: 2
receptkönyvben: 196
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Csiki Piroska

Mióta szakács: 2010.09.12.
217 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap, AB0 diéta – A vércsoport
konyha: erdélyi
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos csirkecomb, filézett csirkecomb sajtosan, gombás-sajtos csirkecomb

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

459
csirke felsőcomb 6 db
csiperkegomba 25 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej
zöldpaprika 1 db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
tojás 1 db
tejföl 1 ek
sajt 10 dkg
napraforgó olaj 1 dl