r
Nosalty Logó

Sajtos egytál sertéscombból

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Boszi
Sajtos egytál sertéscombból
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 571 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3428 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 128 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.6 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    136 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1155.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    205 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    557 mg
  • Nátrium
    266 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    274.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    17 micro
Összesen 571 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    261.5 g

Zsír

  • Összesen
    173.8 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    815 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6934.5 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    223 mg
  • Kálcium
    1231 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    495 mg
  • Foszfor
    3342 mg
  • Nátrium
    1599 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    197.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1649.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    686 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    222 mg
  • D vitamin:
    212 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    68 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    858 mg
  • Retinol - A vitamin:
    673 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    177 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 3428 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    258.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 128 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy megfelelő méretű tepsit kikenünk étolajjal.
  2. A burgonyát meghámozzuk és karikára vágjuk.
  3. A kikent tepsibe a burgonya felét szépen elrendezve betesszük.
  4. A burgonyára szépen elrendezve tesszük a sertéscombot, kicsit megborsozzuk és a sajt felét rászórjuk.
  5. Most a maradék burgonyát is rátesszük és sózzuk (az "elvetemültebbek" Ízvarázzsal is megszórhatják).
  6. A burgonya tetejére a megmaradt sajtot rászórjuk és rávagdossuk a margarint (de lehet vajat is).
  7. Letakarva kb. 1 órát sütjük, majd kivéve megnézzük, hogy mennyi időt igényelhet még (nekem a hús miatt még majdnem 1 órát sült).
  8. Ha már jó puha a hús, levesszük a tetőt és kicsit megpirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 39
  • Össznézettség: 25679
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 12.

Ajánló

Ebédre javasolt.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Valamikor régebben kerestem egy könnyen elkészíthető, nem munkaigényes setéscombos receptet. Ezt találtam a neten. Sajnos, a pontos elérhetőségét nem írtam fel, csak ennyit tudok: "etelek.net" . Köszönet érte. Ha valaki sokkal fűszeresebben szereti, bőven elviseli! Én kicsit változtattam a recepten, már úgy írtam le. Kacsasütőben sütöttem. :)

Hozzászólások (2)

Törölt felhasználó

Szia Boszi! Megf?zted a krumplit el?tte?

Boszi

Szia! Nem kell megf?zni, a letakarás alatti sütésnél kell?en megpuhul. S?t, hogy kicsit ropogós legyen kell takarás nélkül is sütni a végén. Üdv. Marcsi-Boszi

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek