Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyári mozzarellás csirkemell és csicsókachips

Nyári mozzarellás csirkemell és csicsókachips
Nyári mozzarellás csirkemell és csicsókachips
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A burgonya tiltólistás, ami elég sok fejtörést okoz, ha változatosan akarok főzni. Így került szóba a csicsóka, ami nagyon egészséges, és némiképp pótolható vele krumpli. 

Nagyon finomra sül, akár rágcsának is tökéletes lehet. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk.
  2. Az olívaolajjal, bazsalikommal és a fokhagymával pesztót készítünk, aztán bepácoljuk a húst. 
  3. Olívaolajon kicsit megpirítjuk, majd sütőpapírra szedjük, ráhalmozzuk a paradicsomot és a mozzarellát.
  4. Sütőben 15 perc alatt megpirítjuk. 
  5. A csicsókát megpucoljuk, uborkagyalun legyaluljuk, majd forró olajban aranybarnára sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 927
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Mayathia

Mióta szakács: 2013.07.22.
22 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis csirkemell csicsókával, mozzarellás csirke, paradicsomos sajtos csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1234
csirkemell filé 100 dkg
paradicsom 1 közepes db
mozzarella 25 dkg
bazsalikom 1 csokor
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 4 ek
csicsóka 50 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint