Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtkrémes szederkehely

Sajtkrémes szederkehely
Sajtkrémes szederkehely
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Július 5-től Londonban lakom a családommal, egyelőre még egy kis lakásban, aminek az udvarán burjánzik a szederbokor... :-) Szinte minden nap eszünk szedret, néha csak úgy a bokorról. Ma épp leves lesz belőle.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szedret megmossuk, lecsöpögtetjük.
  2. A tejszínbőll habot verünk, majd belekeverjük a sajtkrémet és a cukrot.
  3. A szedret és a sajtkrémet felváltva poharakba rétegezzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 103
elküldve: 0
receptkönyvben: 95
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szedres kehely, édes krémsajtos szeder pohárban

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

l.katica
l.katica Fri, 2013-07-05 20:02

Nagyon finom.Erre lehet tenni más gyümőlcsőt is,akár toppinggal,vagy keverve tőbb gyümőlcsőt.

455
szeder 20 dkg
krémsajt 125 g
cukor 2 ek
habtejszín 1.5 dl