r
Nosalty Logó

Sajtkrémben sült halfilé

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Klaudia
Sajtkrémben sült halfilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1022 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3065 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 161 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73 g

Zsír

  • Összesen
    75.8 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    385 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2244 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    412 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    1062 mg
  • Nátrium
    619 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    470.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    405 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    299 mg
  • Retinol - A vitamin:
    398 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 1022 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    218.9 g

Zsír

  • Összesen
    227.3 g
  • Telített zsírsav
    103 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6732.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    131 mg
  • Kálcium
    1235 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    306 mg
  • Foszfor
    3187 mg
  • Nátrium
    1858 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    1411.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1215 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    37 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    183 micro
  • Kolin:
    897 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1193 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    222 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 3065 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    355.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 161 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halfiilét hideg vízzel megmossuk, leitatjuk, és tálra fektetjük. Mindkét oldalát 1-1 ek citromlével meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát meghámozzuk.
  3. Egy serpenyőbe a vajon a halszeletek mindkét oldalát 2-3 percig sütjük. Kivesszük, és visszarakjuk a tálra.
  4. A megmaradt zsiradékon (pótolható) a vöröshagymát, és az átnyomott fokhagymát megpároljuk.
  5. A hagymákat tejföllel felöntjük, felforraljuk, és a reszelt sajtot belekeverve, kis lángon megolvasztjuk. Sózzuk, borsozzuk, és a maradék citromlével ízesítjük.
  6. A sütőt előmelegítjük.
  7. Egy tűzálló tálba lerakjuk a halszeleteket, és a sajtmártással bevonjuk. Megsütjük.
  8. Köretnek rizst adhatunk hozzá.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 17770
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 24.

Ajánló

Fűszernek tehetünk bele kaprot, és a recept tejszínt ír tejföl helyett, én nem szeretem a tejszínes ételeket.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sajtkrémben sült halfilé
Klaudia 16 recept

Afrikai harcsát vettünk, de fogalmunk nem volt róla, hogy az, hogy "működik". Nagy keresgetésbe ezt a receptet találtam. IMÁDOM!  

Hozzászólások

szabici

Elkészítettem, és nagyon finom volt! Mindhármunknak ízlett! Köszönöm a receptet!

donciii

Isteni finom! Köszönöm a receptet! :)

Törölt felhasználó

Az idei már a 3, karácsony volt, mikor ezt készítettem, és jelentem azóta is töretlen a sikerem vele. Mondjuk én annyit változtattam rajta, hogy a mártásba sajtkrémet is teszek, illetve egy kb. fél deci fehérbort. Fenséges! Köszönet a receptért!

Tzsu

Ananászos halat akartam csinálni,ezért tettem rá azt is. Cheddar sajtom volt itthon és így is nagyon finom lett! Köszi a receptet!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek