r
Nosalty Logó

Sacher kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Márti
Sacher kocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

A mázhoz

Összesen 654 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

A mázhoz

Összesen 7831 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A sütihez

A mázhoz

Összesen 403 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    34.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    341.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.1 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 654 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    79.8 g

Zsír

  • Összesen
    418.4 g
  • Telített zsírsav
    250 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    125 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1494 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4098.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    666 mg
  • Vas
    44 mg
  • Magnézium
    768 mg
  • Foszfor
    1826 mg
  • Nátrium
    597 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    949.5 g
  • Cukor
    627 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    454.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2518 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    709 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2468 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    616 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1158 micro
Összesen 7831 kcal
  • 4% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    127 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 403 kcal

Hozzávalók

A sütihez

A mázhoz

Elkészítés

A sütihez

  1. A tésztához a vajat felolvasztjuk, beletördeljük a csokoládét, és hagyjuk, hogy az is elolvadjon.
  2. A tojásokat a cukorral felverjük. A csokoládés keveréket 3 evőkanál vízzel, a liszttel és sütőporral, pici sóval a tojáskrémbe keverjük. Vajazott, lisztezett formába öntjük a tésztát, és 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük.
  3. Ha kihűlt a tészta, félbevágjuk, megkenjük a baracklekvárral az egyik felét, visszatesszük a tetejét, és azt is megkenjük lekvárral, majd tetszés szerinti egyforma kockákra vágjuk.
  4. A mázhoz a tejszínt, a vajat, a porcukrot lassan kevergetve felforraljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a csokoládét, és simára keverjük. Ha hűlt egy kicsit, a sütikockákat egyenletesen megkenjük, és a tetejét is bevonjuk a csokival. Dermedés után fogyasztható.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10251
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 26.

Ajánló

Tetejére a maradék csokimázból nyomhatunk "S" betűket.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bár a receptben le van írva a csokimáz, de én most csak sima tortabevonóval kentem meg. Hát nem lett olyan szép, mint kellett volna, de azért biztosan el fog fogyni.

Hozzávalók

A sütihez

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek