Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rukkolapesto

Rukkolapesto
Rukkolapesto
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízletes pestot szinte bármiből lehet készíteni, most a kesernyés rukkolára került a sor. A lelkét a pirított olajos magvak, az olíva- és tökmagolaj, illetve egy kevés fokhagyma adja.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Serpenyőben pirítsuk át a tökmagot és a földimogyorót. A rukkolát mossuk meg, csepegtessük le, majd helyezzük egy aprítógépbe. Öntsük hozzá a kihűlt magvakat, az olajokat, a citrom levét, a fokhagymát. Sózzuk ízlés szerint, majd turmixoljuk le.
  2. Fertőtlenített, zárható fedelű üvegben tegyük el, használat után hűtőben tároljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 18
össznézettség: 2 442
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1139 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
kalória: átlagos
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rukkolapesztó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

445
tökmag 20 g
földimogyoró 60 g
rukkola 150 g
citromlé 1 citromból nyert
fokhagyma 1 gerezd
tökmagolaj 2 ek
olívaolaj 1.5 dl
0 ízlés szerint