r
Nosalty Logó

Rozmaringos rakott batáta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Baroness konyhája
Rozmaringos rakott batáta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 249 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 999 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 120 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1026.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    207 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    234 mg
  • Nátrium
    514 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    105.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    531 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    5735 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    418 micro
Összesen 249 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.5 g

Zsír

  • Összesen
    53.7 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4106.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    827 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    936 mg
  • Nátrium
    2055 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.8 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    423.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2123 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    321 micro
  • K vitamin:
    98 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    153 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    22939 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1672 micro
Összesen 999 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    492.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    246 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    255 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    2750 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    200 micro
Összesen 120 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A batátát megtisztítjuk, vékony félkarikára vágjuk. A pórét kb. fél cm vastagra karikázzuk. A tonhalat lecsöpögtetjük. Egy jénai tál alját olajsprayvel bespricceljük.
  2. Rétegezzük: édesburgonya (só, bors, aprított rozmaring), póréhagyma, az egyik konzerv hal, morzsolt feta. Ezt megismételjük.
  3. A tetejére batáta és a maradék feta kerül. Ezt is sózzuk, meghintjük rozmaringgal, tekerünk rá borsot és megspricceljük olajjal. Hőlégkeveréssel kb. 30 perc alatt 180 fokon pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 144
  • Össznézettség: 134
  • Feltöltés dátuma: 2021. szeptember 14.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Rozmaringos rakott batáta
Baroness konyhája 38 recept

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek