Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ropogós sajtkosárban tálalt sárgadinnye gyöngyök

Ropogós sajtkosárban tálalt sárgadinnye gyöngyök
Ropogós sajtkosárban tálalt sárgadinnye gyöngyök
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez aztán a pikk-pakk előétel :).

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot lereszeljük, mikrosütőben egy tányéron adagonként megolvasztjuk, és még melegen, egy lefelé fordított üvegpohárra borítva (a legjobb erre a célra a hagyományos, régimódi kávéspohár)  formázzuk.
  2. A dinnyéből kis golyókat vájunk, az aszúban érleljük.
  3. Elkészítjük a dresszinget: a borecetet, olívaolajat , pici sót, frissen őrölt borsot összekeverjük.
  4. A salátákból kis halmokat helyezünk a tányérokra, csirával megszórjuk, rátesszük a sajtkosárkába helyezett sárgadinnyét, mellé rendezzük a sonkákat, dresszinggel meglocsoljuk, egy szelet pirítós, és már esszük is.   

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 042
elküldve: 0
receptkönyvben: 78
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Juci (strawberry)

Mióta szakács: 2010.03.31.
162 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

ropogós sajtkosárban tálalt érlelt sárgadinnye gyöngyök, sonka carpaccióval, balzsamecetes salátával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

nita.b
Anita / nita.b Wed, 2011-06-01 16:47

Ez igen! Csorog a nyálam.
Szerintem kipróbálom nyáron, ha már lesz finom sárgadinnye.

353
trappista sajt 16 dkg
sárgadinnye 20 dkg
sonka 20 dkg
desszertbor 1.5 dl
rukkola 14 dkg
madársaláta 10 dkg
fehérborecet 0.5 dl
csírák 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek