Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ropogós bagett Zottarellával és céklalevéllel

Ropogós bagett Zottarellával és céklalevéllel
Ropogós bagett Zottarellával és céklalevéllel
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A céklának nem csak a gumója, a levele is felhasználható, sőt, mi több, nagyon finom. Próbáld ki ebben a Zottarellás szendvicsben!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ez a szendvics tökéletes reggelire, ízletes uzsonnára és könnyű vacsorára.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk félbe a bagettet, vajazzuk meg (egy kanálnyi vaj elegendő), majd süssük meg egy előmelegített serpenyőben.
  2. Tegyük félre egy darabig a meleg bagettet. A maradék vajat kanalazzuk az előmelegített serpenyőbe.
  3. Amíg a vaj olvad, vágjuk a póréhagymát és a céklaleveleket apró darabokra. A feldarabolt zöldségeket adjuk hozzá az olvadó vajhoz, és pároljuk össze őket 5 percig, amíg meg nem puhul a zöldség.
  4. Sózzuk, borsozzuk, és adjuk hozzá a Zottarelladarabokat.
  5. Tálaljuk a zöldséges bagettet Zottarellával!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 117
elküldve: 0
receptkönyvben: 3
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Zottarella

Mióta szakács: 2017.05.02.
5 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

mozzarellás szendvics, vega szendvics, vegetáriánus szendvics, sajtos szendvics

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1203
bagett 25 dkg
póréhagyma 1 db
salátalevél 1 közepes db
mozzarella 200 g
vaj 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint