Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tatárbifsztek parmezánchipsszel

Tatárbifsztek parmezánchipsszel
Tatárbifsztek parmezánchipsszel
30 perc / előkészület: 25 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízlelőbimbókat kényeztető fogás.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lila hagymát, a főtt tojást, a kapribogyót és petrezselymet felaprítjuk, és alaposan összekeverjük. Sózzuk-borsozzuk.
  2. A kenyeret felszeleteljük, megkenjük mindkét oldalát vékonyan vajjal, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokos sütőben 5-6 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
  3. A parmezánt lereszeljük, és egy serpenyőt felforrósítunk. A reszelt sajtból kis kupacokat formázunk a serpenyőben, majd mikor már megolvadt, és elkezdett kisülni belőle a zsír, megfordítjuk, és a másik oldalát is aranybarnára pirítjuk.
  4. A vajas pirítósokat megkenjük a tatárral, majd a tetejére teszünk egy keveset a hagymás-tojásos keverékből, és beleszúrunk egy-egy parmezánchipset.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 726
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tojásból
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

pirítós tatár beefsteak-kel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

339
tatárbifsztek 300 g
lila hagyma 1 db
főtt tojás 3 db
kapribogyó 30 g
petrezselyem 2 csokor
1 csipet
bors 1 csipet
parmezán sajt 100 g
bagett 400 g
vaj 30 g