r
Nosalty Logó

Répatorta mascarpone-val

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Répatorta mascarpone-val
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 644 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 7726 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 319 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    328.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    148 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.1 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    500 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    1547 micro
  • β-karotin
    3763 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    200 micro
Összesen 644 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    100.9 g

Zsír

  • Összesen
    378.9 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    122 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    79 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3946.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    184 mg
  • Kálcium
    466 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    303 mg
  • Foszfor
    1196 mg
  • Nátrium
    1773 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    996.9 g
  • Cukor
    691 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    687.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5997 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    66 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    216 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    309 micro
  • Kolin:
    697 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1462 micro
  • α-karotin
    18567 micro
  • β-karotin
    45159 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    5 micro
  • Lut-zea
    2404 micro
Összesen 7726 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    163.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    768 micro
  • β-karotin
    1867 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 319 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához szükséges alapanyagokat egy villával összekeverjük, és a kiválasztott tepsibe, tortaformába tesszük.
  2. Előmelegített sütőben megsütjük (tűpróba).
  3. A krémhez a margarint kikeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd belekeverjük a mascarpone-t.
  4. A kihűlt tortára kenjük a krémet, és a tetejét megszórjuk pirított mandulaszeletekkel.
  5. Kis marcipánrépákkal vagy bármilyen ötletes figurákkal díszíthetjük. (Van, amikor egyszerűen csak reszelek rá egy kis színes marcipánt, vagy rúdat gyúrok, és kis pöttyöket vágok belőle.)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 73
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 18450
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 18.

Ajánló

Minden alkalomra. Vendégségbe csak akkor, ha hajlandó vagy még vagy 20-szor megsütni, mert úgy sem hagynak békén, amíg nem sütsz belőle újra.

Receptkategóriák

Ezt a receptet  minden formában elkészítettem már. Szögletes kalóztortának, muffinoknak, szülinapra marcipánnal bevonva, és még sorolhatnám. A leggyorsabb, legegyszerűbb és a legfinomabb répatorta, amit valaha kóstoltam. Kezdő vagy haladó cukrászkodók is hatalmas sikert arathatnak vele!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek