r
Nosalty Logó

Répatorta Izuka konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Izuka konyhája
Répatorta Izuka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 9% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Lapok

Krém

Összesen 1685 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Lapok

Krém

Összesen 6738 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 27% Zsír

Lapok

Krém

Összesen 296 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35 g

Zsír

  • Összesen
    111 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2589.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    672 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    1026 mg
  • Nátrium
    737 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.2 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    715 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    253 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    5900 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    557 micro
Összesen 1685 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.9 g

Zsír

  • Összesen
    444 g
  • Telített zsírsav
    155 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    1130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10357.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    2690 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    414 mg
  • Foszfor
    4104 mg
  • Nátrium
    2948 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    556.9 g
  • Cukor
    353 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    504.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2861 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    306 micro
  • Kolin:
    1010 mg
  • Retinol - A vitamin:
    483 micro
  • α-karotin
    9902 micro
  • β-karotin
    23600 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    2227 micro
Összesen 6738 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    455.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    180 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    435 micro
  • β-karotin
    1038 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 296 Kcal

Hozzávalók

Lapok

Krém

Elkészítés

Lapok

  1. A sütőt 150 fokra előmelegítjük. A répát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját a vaníliás cukorral és a sima cukorral összekeverjük.
  2. A lisztet a mandulával és a sütőporral összekeverjük. Majd az összekevert cukros sárgáját, a reszelt répát, végül pedig a keményre vert tojásfehérjét is hozzáadjuk.
  3. A tortaformát (én 24 cm-eset használtam) kikenjük margarinnal, majd beleöntjük a masszát. Alul-felül sütésen kb. 50 percig sütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni. Ezután felvághatjuk, mivel én nagy formát használtam, csak két lap lett belőle.

Krém

  1. A krémhez a csokit gőz fölött felolvasztjuk, ekkor lehet belerakni egy kicsi cukrot. Mikor felolvadt, kézmelegre hagyjuk visszahűlni, majd a mascarponeval habverővel simára keverjük.
  2. A cukrászhabot felverjük, majd hozzáadjuk a csokis mascarpones krémhez.
  3. A krémet a kihűlt tésztalapok közé kenjük jó vastagon, majd az egész tortát beborítjuk. Ezután hűtőben hagyjuk összeállni.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 2
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 291
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 04.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Izuka konyhája 1 recept

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Lapok

Krém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

„Nyíregyháza szereti, amit csinálunk, és az egész ország ínyencei hallanak...

Egy jó ötlet, bátorság, sok tapasztalat és remek tanműhelyek kellettek ahhoz a nagyszerű koncepcióhoz, amit Gabulya Máté, Gabulya Eric és Délceg Máté 2021-ben összeraktak. Kortárs gasztronómiát a hagyományokkal ötvöző, vagány tésztabárt üzemeltetnek Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén. A közönség pedig nemhogy fogékony, de imádják őket.