Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répás lenmagkenyér

Répás lenmagkenyér
Répás lenmagkenyér
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Paleo étrendhez, diétásoknak, cukorbetegeknek is ajánlott.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lenmagliszthez adjuk hozzá a sót, a reszelt répát, a tojássárgáját és a kókuszzsírt.
  2. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A felét mixerrel adjuk a lisztes masszához.
  3. A másik felét óvatosan keverjük hozzá.
  4. A tésztát tegyük sütőpapírral bérelt kenyérformába, vizes kanállal simítsuk el. Előmelegített sütőben 180 fokon süssük kb. 45 percet (végezzünk tűpróbát).
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 753
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nyunyi27

Mióta szakács: 2018.01.03.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: kenyerek
konyhatechnológia: kenyérsütő receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

lenmaglisztes vekni

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

448
lenmagliszt 240 g
1 kávéskanál
tojás 6 db
kókuszzsír 80 g
sárgarépa 1 közepes db