Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répás cukkinilepény

Répás cukkinilepény
Répás cukkinilepény
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kaptam cukkinit, patiszont és ezt alkottam belőle. Megint valami a gyorsan-finomat elv alapján.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Nekem húsmentes főfogás, de finom szendvicsbe is. Vegaburgerbe is kitűnő! Füstölt sajttal vagy fetával is ízesíthetjük. Készíthetünk hozzá mentás-joghurtos mártogatóst is. Vesta ajánlása alapján: Padlizsán fűszeres szezámmagkéregben

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk, a sajttal együtt nagylyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Megsózzuk, 10 percig állni hagyjuk, majd belekeverjük a többi hozzávalót is. (A fűszereket ízlés szerinti mennyiségben.)
  3. Kevés olajat teszünk a serpenyőbe és kis lepényeket teszünk bele kanállal. Kissé elsimítjuk, hogy ne legyen olyan magas, és szép pirosra sütjük, közepes lángon.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 679
elküldve: 2
receptkönyvben: 80
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Petruska

Mióta szakács: 2011.10.30.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges lepény, cukkinilepény, patiszonos lepény, fokhagymás zöldséglepény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

493
sárgarépa 1 db
cukkini 1 kis db
patisszon 0.25 db
vöröshagyma 1 kis fej
sajt 5 dkg
tojás 1 db
finomliszt 5 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
római kömény 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd
napraforgó olaj 0.5 dl