Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rebarbarás panna cotta

Rebarbarás panna cotta
Rebarbarás panna cotta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Chutney menekítőben voltam. A tejszín kellemesen ellágyította az egyébként elég markáns ízeket, de mégis megmaradt a jellege. Finom volt a házi vaníliás cukorba mártogatott eperrel, de a bazsalikommal is. 8 adag lett belőle.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejet, tejszínt feltesszük melegedni a cukorral, zselatinporral és a chutneyval felforrósítjuk (nem forraljuk) folyamatos keverés mellett, majd elzárjuk a gázt.
  2. Kevergetjük még egy kicsit, hogy hűljön, aztán szilikon formába öntjük.
  3. Hűtőbe tesszük egy éjszakára dermedni.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 508
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kalória: átlagos
fogás: desszert
adag: 8 főre
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

panna cotta, panna cotta rebarbarával, tejszínes-rebarabrás panna cotta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!