r
Nosalty Logó

Rántott sajtos karalábé

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gizi
Rántott sajtos karalábé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 1950 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 3899 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 338 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40 g

Zsír

  • Összesen
    155.1 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    67 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2649.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    662 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    692 mg
  • Nátrium
    1127 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    246 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    54 mg
  • C vitamin:
    92 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    257 micro
Összesen 1950 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80 g

Zsír

  • Összesen
    310.1 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    134 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    98 g
  • Koleszterin
    481 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5298.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    1325 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    185 mg
  • Foszfor
    1384 mg
  • Nátrium
    2255 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    207.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    423.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    491 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    108 mg
  • C vitamin:
    184 mg
  • D vitamin:
    107 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    372 mg
  • Retinol - A vitamin:
    484 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    514 micro
Összesen 3899 kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    26.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    460.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    120 mg
  • Nátrium
    196 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 338 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karalábé és a sajtszeleteket egy kiszúróval szúrjuk ki, hogy egyforma méretűek legyenek, majd a karalábét sózzuk be, hagyjuk legalább egy fél órát állni, majd papírtörlővel töröljük szárazra.
  2. Ezután tegyünk minden karalábéra egy sajtszeletet, majd forgassuk bele lisztbe, felvert, enyhén sózott tojásba, majd zsemlemorzsába.
  3. Az olajat hevítsük fel, helyezzük bele a bepanírozott sajtos karalábét, és szép lassan, néha átfordítva, süssük szép pirosra, majd szedjük ki papírtörlőre, hogy a felesleges olajat felszívja.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 1655
  • Feltöltés dátuma: 2022. június 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tipp: A karalábé sütés után roppanós marad. Amennyiben azt szeretnénk, hogy jó puha legyen, akkor először enyhén sós vízben főzzük félpuhára, hűtsük ki teljesen, majd úgy panírozzuk be, és rántsuk ki a sajttal együtt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek