r
Nosalty Logó

Rántott hús gluténmentes, magyaros bundában

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Picipiros
Rántott hús gluténmentes, magyaros bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1720 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 5159 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 335 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.8 g

Zsír

  • Összesen
    108.3 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    407 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1561.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    520 mg
  • Nátrium
    860 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    127.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    178.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    332 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    406 micro
Összesen 1720 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    152.5 g

Zsír

  • Összesen
    325 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    159 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    107 g
  • Koleszterin
    1220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4683.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    207 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    149 mg
  • Foszfor
    1559 mg
  • Nátrium
    2579 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    382.3 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    535 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    397 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    108 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    303 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    997 mg
  • Retinol - A vitamin:
    397 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1217 micro
Összesen 5159 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Kálcium
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    79 micro
Összesen 335 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt kb. 2 cm vékony szeletekre vágjuk, vékonyra klopfoljuk, majd sóval, borssal, őrölt pirospaprikával és fokhagymaporral alaposan bedörzsöljük. Hűtőben kb. 20 percet állni hagyjuk, hogy jól átvegye az ízeket.
  2. A tojásokat két csipet sóval, két csipet borssal és egy evőkanál tejjel, villával simára keverjük.
  3. A hűtőből kivesszük a hússzeleteket, megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, végül a panírban.
  4. Az olajat felforrósítjuk, majd a hússzeleteket kettesével, közepes lángon, fedő alatt, mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 104
  • Feltöltés dátuma: 2021. október 25.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Rántott hús gluténmentes, magyaros bundában
Picipiros 21 recept

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek