r
Nosalty Logó

Rántott halfilé snidlinges pürével

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rántott halfilé snidlinges pürével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Hal

Burgonyapüré

Tartármártás

Összesen 2592 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Hal

Burgonyapüré

Tartármártás

Összesen 5181 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Hal

Burgonyapüré

Tartármártás

Összesen 179 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107 g

Zsír

  • Összesen
    157.3 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    428 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3629.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    172 mg
  • Kálcium
    453 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    307 mg
  • Foszfor
    1375 mg
  • Nátrium
    1301 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    187.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    629.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    2406 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    29 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    75 mg
  • D vitamin:
    721 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    212 micro
  • Kolin:
    428 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2398 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    290 micro
Összesen 2592 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    214 g

Zsír

  • Összesen
    314.6 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    90 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    58 g
  • Koleszterin
    857 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7258.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    344 mg
  • Kálcium
    906 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    614 mg
  • Foszfor
    2750 mg
  • Nátrium
    2602 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    375.4 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1259 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    4812 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    59 micro
  • E vitamin:
    53 mg
  • C vitamin:
    150 mg
  • D vitamin:
    1441 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    424 micro
  • Kolin:
    856 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4797 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    580 micro
Összesen 5181 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    249.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    165 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 179 Kcal

Hozzávalók

Hal

Burgonyapüré

Tartármártás

Elkészítés

Hal

  1. Bármilyen halszeletből elkészíthető a recept. A filét már közvetlen nem mossuk meg folyóvízben, csak áttörölgetjük, majd ízlés szerint sóval bedörzsöljük.
  2. Bepanírozzuk a hagyományos módon.
  3. Majd forró olajban aranybarnára sütjük
  4. Citromkarikával tálaljuk.

Burgonyapüré

  1. Burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk, és puhára főzzük.
  2. Mikor megfőtt leszűrjük, a vajat beletesszük, és pár percre a fedőt ráhelyezzük, így a vaj ráolvad.
  3. A tejet rátöltjük, majd krumplinyomóval vagy törővel pürésítjük.
  4. Ízlés szerint sózzuk, majd az apróra vágott snidlinggel összekeverjük.

Tartármártás

  1. A kész majonézt a tejföllel elkeverjük. Ennek aránya egyéni ízlés. Fele-fele arány jó kiinduló pont.
  2. Teáskanál cukorral, pár csepp citromlével beízesítjük ízlés szerint. Alkalmanként egy csipet borsossal is megszórom, és ennél a receptnél apróra vágott snidlinggel is.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6488
  • Feltöltés dátuma: 2016. augusztus 17.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A rántott halfilét szerettem volna picit feldobni egy friss tavaszi körettel, így született meg a snidlinges burgonyapüré, majd a snidlinges tartármártás is. :)

Hozzászólások

Hozzávalók

Hal

Burgonyapüré

Tartármártás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!