Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott ponty

Rántott ponty
Rántott ponty
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Tv-ben régen ment egy főzőműsor, csupa halas fogással, és ott ajánlották a citromborsot. Azóta ahol csak lehet, ezt a finom fűszert használjuk.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Fokhagymalével (víz, ecet, cukor vagy édesítőszer, fokhagyma, só) vagy citromlével szoktuk enni. Vigyázat, lassan egyétek, mert szálkás!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pontyszeleteket lemossuk és besózzuk.
  2. Olajon megfutattjuk a rizst, felöntjük vízzel és kis tűzön, fedő alatt készre főzzük.
  3. A halszeleteket megmártjuk citromborsos lisztben és bő olajban kisütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 18 074
elküldve: 2
receptkönyvben: 59
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárgatulipán

Mióta szakács: 2011.05.08.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ponty rántva, citromborsos rántott ponty, rántott ponty citromborssal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

justinguru
justinguru Fri, 2013-01-11 17:00

8 szelet ponty
tengeri só
citrombors
teljes kiőrlésű liszt
40dkg rizs
olaj
Köszönöm kedves megosztás! Szeretem a rizs. Ez nem olyan nehéz számomra, hogy főzni. Teszek ez ezen a hétvégén. :)

Alice Pham
Minneapolis Company

1279
ponty 1 kg
0 ízlés szerint
citrombors 0 ízlés szerint
teljes kiőrlésű liszt 20 dkg
rizs 40 dkg
napraforgó olaj 3 dl