Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott, goudával töltött pulykamellrolád

Rántott, goudával töltött pulykamellrolád
Rántott, goudával töltött pulykamellrolád
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen alkalomra fel lehet szolgálni, vagy ha úgy tartja kedvünk, hétköznap is készíthetünk egy ilyen remek ételt!! Sokan szeretik a gouda sajtot, mi is azok közé tartozunk!! Én petrezselymes burgonyával kínáltam, de bármi mással is jó....  :-))))

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Ha nem tudunk nagy szeleteket a mellből vagdosni, és úgy gondoljuk, a sajt kifolyna, tűzzük meg a roládok két végét hústűvel vagy fogvájóval. Én nem tűztem, és nem folyt ki a sajt.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pulykamellet tenyérnyi lapokra szeleteljük. Kissé kiverjük, majd sózzuk, borsozzuk,őrölt korianderrel ízesítjük.
  2. A gouda sajtot ujjnyi vastagra vágjuk. Minden húsra teszünk egy darabot, és feltekerjük.
  3. Lisztbe, tejjel, ételízesítővel ízesített tojásba, végül zsemlemorzsába mártjuk.
  4. Mindegyiket kisütjük az olajban. Bármilyen feltéttel,é s savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 727
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
722 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött rolád,petrezselymes burgonya húsroláddal,töltött pulykamell,rántott hús töltve,sajttal töltött hús,göngyölt hús rántva,pulykamell sajttal töltve

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

márti1218
márti1218 / márti1218 Tue, 2019-04-02 14:31

Szia Iluska! Az lenne a kérdésem,hogy nem folyik ki a sajt a két végén? Én karajból szoktam készíteni,mert nem szeretjük a pulykát,de nekem mindig kifolyik,hátha van valami jó trükköd.
Üdv: Márti

ilus74
Iluska / ilus74 Wed, 2019-04-03 12:37

Kedves Márti!!
Le is írtam az ajánlat részében,hogy ha nem sikerül szép nagy szeletet vágni,akkor tűzzük össze a két végét....
Viszont én ritkán szoktam,mivel nagy szeleteket vágok,és a sajtot jól elrejtem benne.Szokták még dupla tojás,zsemlemorzsába mártogatni,hogy vastagabb legyen a bunda......:-))))

904
pulykamell 60 dkg
sajt 25 dkg
1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
koriandermag 1 kávéskanál
finomliszt 1 bögre
tojás 1 db
tej 0.5 dl
ételízesítő 1 kávéskanál
zsemlemorzsa 1 bögre