r
Nosalty Logó

Rántott sertésmáj

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Edit
Rántott sertésmáj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 683 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 4089 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 350 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    25.9 g

Zsír

  • Összesen
    49.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    341 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    830.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    347 mg
  • Nátrium
    290 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5457 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    22 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    219 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5457 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 683 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    155.5 g

Zsír

  • Összesen
    296 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    127 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    2045 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4982.5 g
  • Cink
    34 mg
  • Szelén
    380 mg
  • Kálcium
    416 mg
  • Vas
    127 mg
  • Magnézium
    194 mg
  • Foszfor
    2083 mg
  • Nátrium
    1741 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    197.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    487.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32742 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    132 micro
  • E vitamin:
    106 mg
  • C vitamin:
    127 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    16 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    88 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1315 micro
  • Kolin:
    459 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32742 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    748 micro
Összesen 4089 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    25.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    175 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    425.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    178 mg
  • Nátrium
    149 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2798 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    112 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2798 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 350 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A disznómájat 1 cm-es szeletekre vágjuk.
  2. A tojást felverjük a sóval és az ételízesítővel.
  3. Bepanírozzuk a májat / liszt , tojás , zsemlemorzsa / és forró olajban közepes lángon szép pirosra sütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 180
  • Tegnapi nézettség: 19
  • 7 napos nézettség: 226
  • Össznézettség: 159268
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 20.

Ajánló

A májat nem sózzuk le mert megkeményedik tőle , ezért a tojásba teszek több sót és + még egy kis ételízesítőt . Nem kell félni nem lesz sótlan:)))) Petrezselymes burgonyával  és uborka salátával tálaltam . Jó étvágyat hozzá !

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mint már említettem  más receptemnél , nagyon szeretem a rántott dolgokat. A máj sem maradhat ki ebből. Igaz ezt csak frissen esszük meg így mindig csak annyit készítek ami el is fogy egy evésre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek