Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttal töltött sertéscomb

Sajttal töltött sertéscomb
Sajttal töltött sertéscomb
30 perc / előkészület: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádjuk a rántott húst, de sajttal töltve még laktatóbb. Én hasábburgonyával, majonézzel és ketchuppal tálaltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  • A sertéshúst szeletekre vágjuk, jól kiklopfoljuk, sózzuk.
  • A tojásokat felverjük egy tányérban. A lisztet és a zsemlemorzsát is tányérba tesszük.
  • A húsokba teszünk egy-egy szelet sajtot, és fogpiszkálóval összetűzzük, hogy sütésnél majd ne folyjon ki belőle.
  • Minden sajtos hússzeletet megforgatunk lisztben-tojásban-zsemlemorzsában.
  • Egy nagyobb lábasban olajat hevítünk, és kisütjük a panírozott szeleteket.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 606
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Manda

Mióta szakács: 2011.07.14.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajttal töltött rántott hús, sajtos hústekercs rántva

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

mallmax
Manda / mallmax Thu, 2012-08-30 08:44

Én köszönöm a viszajelzést és hogy továbbfejlesztetted a receptet! ;)

balintmonika
balintmonika Sun, 2012-08-26 19:07

A vasárnapi asztalra került a fenti recept alapján elkészített étel.Csak alapján, mert a húst egyszerűen félbehajtottam,és nem tűztem meg fogpiszkálóval.Tapasztalatom szerint a növényi sajt nem folyik ki a húsból.A zsemlemorzsát meg felhígítottam szezámmaggal.Az eredménnyel az egész család tökéletesen meg volt elégedve.Köszönöm a receptet!

1445
sertéscomb 60 dkg
sajt 20 dkg
napraforgó olaj 3 dl
0 ízlés szerint
tojás 3 db
zsemlemorzsa 200 g
finomliszt 200 g