Egy főzőedényeket forgalmazó cég receptversenyén vettem részt ezzel a recepttel. Első helyezett lettem. Ez nagyon ízletes, könnyű egytálétel. Mindenkinek ajánlom az elkészítését!
Egy főzőedényeket forgalmazó cég receptversenyén vettem részt ezzel a recepttel. Első helyezett lettem. Ez nagyon ízletes, könnyű egytálétel. Mindenkinek ajánlom az elkészítését!
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (9)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. május 18-án kiemeltük cikkünkben: Ezekért rohannak az Aldiba, Lidlbe és Sparba
Üdvözlettel, NoSalty
Ajjaj!Jól belekeveredtem!Almaecet, vagy citromlé a főzővízbe , a zöldség leforrázásához.
Fehérbor a husi párolásához.Bocsánat. Én azt gondolom, mindenki ízlése szerint megoldja a nem "világos" kérdéseket , főként ha gyakorlott szakács.Jó főzőcskézést!
és ha nem akarom helyettesíteni, akkor mennyi bor kell? (a recepteket lehet javítani)
amúgy nagyon ígéretes :-)
Kedves Annazsófii!
iWiW klubunkban ajánlottuk a receptedet! :)
http://iwiw.hu/klub/nosalty
NoSalty.hu csapata
Bocsánat, igazad van, pedig de sokszor átnéztem! Én azt gondolom, sima vízzel is ízletes.
Mégegyszer elnézést.
Keresd kis a "cukkini magyarosan," és a "töltött tök" receptemet, azok is nagyon ízletesek!
Szia!Lattam en is,hogy almaborrol nincs szo!DE!A recept hozzavaloi kozt,a felsorolasban nem szerepel a feherbor!Ezt kifogasoltam csak,bocsi ha nem voltam ertheto.
Szia!
Az almaECET, avagy citromlé kell a padlizsán leforrázásához. A főzőlébe öntjük.Almaborról nincs szó.
A bor a csirkemellre kell, abban pároljuk!
Nem vilagos,hogy most akkor almaecet(3 ek),vagy feherbort kell bele tenni,es mennyit?