r
Nosalty Logó

Rakott csirke pikánsan

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vicaboca
Rakott csirke pikánsan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 542 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 3244 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 177 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.4 g

Zsír

  • Összesen
    35.2 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1613.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    196 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    423 mg
  • Nátrium
    900 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    196.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    164 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    158 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2010 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 542 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    266.5 g

Zsír

  • Összesen
    211.4 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9679.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    228 mg
  • Kálcium
    1174 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    323 mg
  • Foszfor
    2537 mg
  • Nátrium
    5400 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.1 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    1180.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    986 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    177 micro
  • Kolin:
    914 mg
  • Retinol - A vitamin:
    946 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    447 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    12062 micro
  • Lut-zea
    427 micro
Összesen 3244 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    527.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    294 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    657 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 177 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, befűszerezzük, egy kiolajozott tepsibe egymás mellé rakosgatjuk. A lila hagymát felkarikázzuk (ha szeretnénk leforrázzuk - ezzel egy kicsit veszít az erejéből), és a húsra szórjuk.
  2. Alufóliával lefedve, 170 fokon sütjük kb. 20-30 percig (illetve amíg megpuhul a hús).
  3. Kivesszük, a kolbászt rákarikázzuk az elősütött húsra. A tejfölt a ketchuppal és a tojással (valamint némi sóval) összekeverjük, az egészre ráborítjuk. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal (ízlés szerint).
  4. Visszatesszük a sütőbe, kb. 10-15 perc alatt összesütjük, a végén a sajtot rágrillezzük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 100
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 3693
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Vicaboca 11 recept

Egy szokatlanul kiadós étel nálunk, de kihagyhatatlan.... 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek