Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott csirke pikánsan

Rakott csirke pikánsan
Rakott csirke pikánsan
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szokatlanul kiadós étel nálunk, de kihagyhatatlan.... 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, befűszerezzük, egy kiolajozott tepsibe egymás mellé rakosgatjuk. A lila hagymát felkarikázzuk (ha szeretnénk leforrázzuk - ezzel egy kicsit veszít az erejéből), és a húsra szórjuk.
  2. Alufóliával lefedve, 170 fokon sütjük kb. 20-30 percig (illetve amíg megpuhul a hús).
  3. Kivesszük, a kolbászt rákarikázzuk az elősütött húsra. A tejfölt a ketchuppal és a tojással (valamint némi sóval) összekeverjük, az egészre ráborítjuk. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal (ízlés szerint).
  4. Visszatesszük a sütőbe, kb. 10-15 perc alatt összesütjük, a végén a sajtot rágrillezzük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 288
elküldve: 2
receptkönyvben: 71
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Vicaboca

Mióta szakács: 2015.03.19.
11 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos hús, tejfölös csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

533
csirkemell filé 800 g
kolbász 200 g
lila hagyma 2 közepes db
tejföl 400 g
ketchup 100 g
tojás 1 db
trappista sajt 100 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint