Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykasült lilahagymás sárgarépaágyon

Pulykasült lilahagymás sárgarépaágyon
Pulykasült lilahagymás sárgarépaágyon
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A pulykacomb jól elkészítve rendkívül ízletes étel. Jellegzetes hús illata miatt sokan nem kedvelik, de fokhagymával ízesítve nagyon finom.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst sózzuk, fűszerezzük.
  2. Sütőben 150°C-on 30 percig sütjük.
  3. Tepsiben sóval, zúzott fokhagymával összekevert lilahagymát és sárgarépát elterítünk.
  4. A sütőből kivett pulykacombot ráhelyezzük, és 10-15 perc alatt készre sütjük.
  5. Köretként főtt burgonya a legjobb hozzá.
  • sütési hőfok: 150°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 475
elküldve: 3
receptkönyvben: 31
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

xy

Mióta szakács: 2013.05.28.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogyókúra: AB0 diéta – A vércsoport, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – AB vércsoport, AB0 diéta – 0 vércsoport
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült pulykacomb lilahagymás répával, pulyacomb lilahagymával és répával sütve, pulykasült lilhagymával és répával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szandi25
szandi25 Fri, 2018-06-29 21:37

Várakozásokon felül teljesített a recept, olyan finom lett, hogy felkerült a gyakran készítendő ételek képzeletbeli listájára, holnap sütöm újra.
Én egész pulyka felsőcombot használok hozzá, (bőrös, csontos), így a sütési idő legalább egy óra volt (az is lehet, hogy másfél) de ezzel számoltam előre, a 150 fok ezzel jár.
Hagymát nem először sütöttem hús mellett, a répa viszont újdonság volt, és nagyon ízletesre sült.
Köszönöm a receptet!