Nosalty Logó

Pudingos túrótorta Nylah konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nylah
Pudingos túrótorta Nylah konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 251 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 2995 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Piskóta

Krém

Összesen 160 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    727 g
  • Cink
    98 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    76 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    137 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.3 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    39 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    45 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 251 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    121.1 g

Zsír

  • Összesen
    87.2 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8724.4 g
  • Cink
    1173 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    2261 mg
  • Vas
    906 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    2475 mg
  • Nátrium
    1649 mg
  • Réz
    46 mg
  • Mangán
    37 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    411.7 g
  • Cukor
    286 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    467.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    232 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    113 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    541 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    433 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    742 micro
Összesen 2995 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    469.1 g
  • Cink
    63 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    49 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.1 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    29 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 160 Kcal

Elkészítés

Piskóta

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
  2. A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, olajat, sütőport, kakaóport és a vizet, és jól összedolgozzuk.
  3. A kakaós krémhez keverjük a habot.
  4. Egy tortaformát kikenünk vajjal és megszórjuk liszttel.
  5. 180 fokos sütőben készre sütjük kb. 25-30 perc alatt (ez függ a sütő minőségétől, de tűpróbáig sütjük).

Krém

  1. A pudingport a tejjel és 10 dkg cukorral megfőzzük.
  2. Összekeverjük a túrót 10 dkg cukorral és a vaníliás cukorral.
  3. Ha kihűlt a puding, hozzáadjuk a túrós krémhez, és átforgatjuk.
  4. A kihűlt piskótára öntjük a krémet, és pár órára hűtőbe tesszük. (Elvileg a sűrű puding miatt azonnal fogyasztható, de én inkább hűtőbe raktam)
  5. Ha teljesen kihűlt, a tetejét gyümölcsökkel díszíthetjük (én banánt, apróra vágott epret és barackot használtam, plusz egy kis tortadarát).
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 35
  • Össznézettség: 5821
  • Feltöltés dátuma: 2020. június 01.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Barátoknak szerettem volna gyorsan valami finomat, és ez volt a legegyszerűbb és leggyorsabb, amit az otthoni hozzávalókból ki tudtam hozni. :)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

8 csodásan zöldellő, harsanó, mégis puha spárgás fogás a tavasz...

Bár az elmúlt hetekben csak néhány olyan nap volt, amikor igazán csodálhattuk a tavasz szépségét, afelől nem lehet kétségünk, hogy a spárgaszezon már javában tart! Nincs sok időnk kiélvezni ezt a csodás zöldséget, éppen ezért összegyűjtöttük a legfinomabb recepteket egy helyre, hogy neked már ne menjen el az időd a keresgéléssel.

Nosalty