r
Nosalty Logó

Provence-i naplemente - paradicsomos pite

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Provence-i naplemente - paradicsomos pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 3% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Tészta

Töltelék

Sütés

Összesen 438 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Tészta

Töltelék

Sütés

Összesen 1750 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Tészta

Töltelék

Sütés

Összesen 158 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    843.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    559 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    184.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    148 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    829 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    3860 micro
  • Lut-zea
    301 micro
Összesen 438 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.4 g

Zsír

  • Összesen
    98.6 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    347 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3372.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    297 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    566 mg
  • Nátrium
    2236 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    185.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    738.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    897 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    593 micro
  • α-karotin
    606 micro
  • β-karotin
    3317 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    15438 micro
  • Lut-zea
    1204 micro
Összesen 1750 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    305.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    51 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1400 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 158 Kcal

Hozzávalók

Tészta

Töltelék

Sütés

Elkészítés

Tészta

  1. A vajat, kacsazsírt összemorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadjuk a felvert tojást.
  2. Az összegyúrt tésztát folpackba csomagolva 30 percre hűtőbe tesszük.
  3. A sütőt 190 fokra melegítjük.
  4. Pihentetés után kinyújtjuk a tésztát, majd belesimítjuk egy 25 cm átmérőjű, kerek lepényformába.

Töltelék

  1. Keverjük össze a mustárt, a sűrű joghurtot az összevagdalt olívabogyóval.
  2. Kenjük egyenletesen a lepénylapra.
  3. Rendezzük el rajta a paradicsomszeleteket. Fűszerezzük, és szórjuk meg kakukkfűlevelekkel.

Sütés

  1. Süssük 40 percig 190 fokon. Miután a sütőből kivettük, a pite tetejét locsoljuk meg 3 ek. olívaolajjal.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 98
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1885
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Végre egy pite, amely nem édes!

Hozzávalók

Tészta

Töltelék

Sütés

Címlapról ajánljuk

További cikkek