r
Nosalty Logó

Pizza házi pizzaszósszal dianaturától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
DiaNatura
Pizza házi pizzaszósszal dianaturától
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A tésztához (2 pizza)

A feltéthez

Összesen 617 kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A tésztához (2 pizza)

A feltéthez

Összesen 2473 kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A tésztához (2 pizza)

A feltéthez

Összesen 184 kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    21.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1281.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    810 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    223 micro
Összesen 617 kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    86.7 g

Zsír

  • Összesen
    57.8 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5124.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    207 mg
  • Kálcium
    576 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    869 mg
  • Nátrium
    3240 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    395.8 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    769 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    458 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    1021 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    893 micro
Összesen 2473 kcal
  • 7% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    5 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    381.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    241 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    383 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 184 kcal

Hozzávalók

A tésztához (2 pizza)

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához (2 pizza)

  1. A pizzatésztát a kenyérsütő gép dagasztó programjávalelkészítjük, vagy kézzel dagasztjuk, majd megkelesztjük.
  2. A megkelt tésztát megkenjük olívaolajjal, majd a Pizzaszósszal dianaturától.
  3. A feltét többi hozzávalóit szeleteljük, és a tésztáraszórjuk.
  4. (A füstölt tarja szeletet felkockázva azaprítógépbe tettem, mert így egy szelet elegendő az intenzív ízű húsból ésegyenletesen el lehet oszlatni az egész pizzán.)
  5. A sütőben 5-ös fokozaton20 percig sütjük, majd 7-esentovábbi 8-10percig pirítjuk.
  6. A Pizzaszósszal dianaturától meglocsolva fogyasztjuk!
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6695
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
DiaNatura 132 recept

Nagy pizza fanok vagyunk! A friss tésztából készült pizza, az egyik legnagyobb kedvencünk, de igazán azóta imádjuk, amióta a férjem pizzaszószával megspékelve és a kész pizza tetejét ezzel alaposan meglocsolva fogyasztjuk! Mindenkinek bátran ajánlom kipróbálásra, nem fog csalódni benne! A legfinomabb a szósz a házilag eltett passzírozott paradicsomból, viszont paradicsomsűrítményből hozzá se fogjuk!! Azt inkább hagyjuk meg a töltött paprikába! :)

Hozzávalók

A tésztához (2 pizza)

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...