Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pizza 12. - több sajtos

Pizza 12. - több sajtos
Pizza 12. - több sajtos
40 perc / sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A gyerekeim imádják a pizzát, de melyik nem?! Nagyon sűrűn készítem, a feltétet mindig variálom.

hozzávalók / 8 adag

A tésztához

A feltéthez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az élesztőt a pici cukorral addig keverjük, még folyóssá nem válik.
  2. Hozzáadjuk a langyos vizet, az olajat, a sót. Elkavarjuk, és fokozatosan adagoljuk hozzá a lisztet.
  3. Könnyű tésztát kapunk, amelyet 30 percig pihentetünk.
  4. Utána kinyújtjuk, és olajozott tepsibe rakjuk. (gáztepsi méretűbe)
  5. Megkenjük a pizzakrém és a ketchup keverékével, és feltétet rátesszük.
  6. Kb. 40 percig sütjük előmelegített sütőben.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 402
elküldve: 2
receptkönyvben: 142
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kovács Anikó

Mióta szakács: 2010.03.06.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: pizza
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

füstölt sajtos-mozzarellás pizza, sok sajtos pizza

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

631
víz 3 dl
élesztő 2.5 dkg
napraforgó olaj 6 ek
cukor 1 teáskanál
1 tk
finomliszt 60 dkg
napraforgó olaj 1 ek
sonka 30 dkg
füstölt sajt 15 dkg
mozzarella 10 dkg
trappista sajt 20 dkg
főtt tojás 4 db
ketchup 1 ek
pizzaszósz 2 ek