r
Nosalty Logó

Pizza 12. - több sajtos

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Pizza 12. - több sajtos
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 630 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 5036 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 248 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.9 g

Zsír

  • Összesen
    27.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    153 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1628.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    280 mg
  • Nátrium
    1017 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    93.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    146 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    144 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    226 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 630 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    254.8 g

Zsír

  • Összesen
    217.7 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    1220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13029.3 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    325 mg
  • Kálcium
    2049 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    245 mg
  • Foszfor
    2238 mg
  • Nátrium
    8137 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    481.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    744.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1171 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    267 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    505 micro
  • Kolin:
    824 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    979 micro
Összesen 5036 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    642.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    401 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    89 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 248 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt a pici cukorral addig keverjük, még folyóssá nem válik.
  2. Hozzáadjuk a langyos vizet, az olajat, a sót. Elkavarjuk, és fokozatosan adagoljuk hozzá a lisztet.
  3. Könnyű tésztát kapunk, amelyet 30 percig pihentetünk.
  4. Utána kinyújtjuk, és olajozott tepsibe rakjuk. (gáztepsi méretűbe)
  5. Megkenjük a pizzakrém és a ketchup keverékével, és feltétet rátesszük.
  6. Kb. 40 percig sütjük előmelegített sütőben.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 51
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9495
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 03.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A gyerekeim imádják a pizzát, de melyik nem?! Nagyon sűrűn készítem, a feltétet mindig variálom.

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

Negatívkalóriás ételek, amelyek bármilyen diétába beilleszthetők

Bőven van még időnk nyárig, amikor újra fürdőruhába kell bújnunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kezdhetünk el már most azon gondolkodni, hogy hogyan lendüljünk formába erre az időszakra. Ha ez a célunk, akkor érdemes a tervezgetést az étrendünkkel kezdeni, például néhány okosan megválasztott élelmiszert beépítve a mindennapjainkba.

Nosalty

További cikkek

A legkrémesebb krumplipüréhez nem kell megfőzni a burgonyát

Sosem gondoltuk volna, hogy a legkrémesebb püréhez nem is kell megfőzni a krumplit. Ám, a minap egy olyan érdekes burgonyafőzési technikáról olvastunk, ami annyira magától értetődő, hogy nem is értjük eddig miért nem használtuk. Mai Napi Tippünkből kiderül az igazság!