Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns grillzöldség

Pikáns grillzöldség
Pikáns grillzöldség
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel nagyon szeretem a pirított zöldségeket, gondoltam, kicsit  pikánsá teszem a jól megszokott grillzöldséget.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Köretnek, egytálételnek egyaránt finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Serpenyőben felforrósítjuk a szezámolajat.
  2. Rádobjuk a feldarabolt zöldségeket, és folyamatos forgatás mellett megpirítjuk őket.
  3. Sózzuk, és gazdagon borsozzuk.
  4. Felöntjük a fehérborral.
  5. Megszórjuk cayenne borssal.
  6. Folyamatos forgatás mellett addig tartjuk tűzön, míg a bor el nem párolog.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 16 119
elküldve: 2
receptkönyvben: 258
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Manuel Calavera

Mióta szakács: 2010.07.04.
20 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fehérboros zöldségköret szójacsírával, grillezett zöldségek

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

411
sárgarépa 3 db
bébikukorica 200 g
piros kaliforniai paprika 1 db
szójabab 3 dkg
fehérrépa 3 db
zöldborsó 8 dkg
fagomba 3 dkg
szezámolaj 2 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint
fehérbor 0.5 dl