Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns csirkecomb vele sült burgonyával

Pikáns csirkecomb vele sült burgonyával
Pikáns csirkecomb vele sült burgonyával
115 perc / előkészület: 15 perc sütés: 100 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Semmi extra, kísérletezhetnékem támadt!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Burgonyát kockázzuk fel, ha olyan fajta, rajtahagyhatjuk a héját. Teregessük bele egy megfelelő méretű tepsibe.
  2. Keverjük össze a sót és fűszereket, majd dörzsöljük be a combokat. Cayenne borsot hagyjuk el, ha nem szereted a csípőset.
  3. Mehet rá a burgonyára, fedjük le alufóliával, majd adunk neki egy órát 180 fokon, alsó-felső sütéssel. Vegyük le a fóliát, és addig süssük, amíg jónak nem találjuk az ízlésünknek. Én jó ropogósra szoktam sütni rajta a bőrt, az kb. még 40 perc. Folyadék nem igazán kell hozzá, a csirke eleget enged magából.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 578
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Petter

Mióta szakács: 2012.08.16.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres csirkecomb, tepsis csirke

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

340
csirkecomb 4 db
burgonya 4 db
1 tk
cayenne bors 1 tk
kakukkfű 1 ek
rozmaring 1 ek
gyömbér 1 ek
kardamom 1 ek