Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes vajjal göngyölt csirkemell

Petrezselymes vajjal göngyölt csirkemell
Petrezselymes vajjal göngyölt csirkemell
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, finom és még mutatós is :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet lefejtjük a csontról, és a 2 filét 2 tenyérnagyságú szeletre nyitjuk szét. Nem kell klopfolni, inkább legyen vastag.
  2. A szeleteket megsózzuk, borsozzuk.
  3. A vajat csak annyira olvasszuk meg, hogy a petrezselyemmel el tudjuk keverni. Ezt a vajas masszát kenjük a szeletekre. Tegyünk rájuk még egy-egy kis darabka sajtot, majd göngyöljük fel. Hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzíthetjük.
  4. A húsokat ezek után külön-külön tekerjük bele alufóliába.
  5. Az előmelegített sütőbe tegyük be, és 40 percig a fóliában süssük. A 40 perc eltelte után kivehetjük az alufóliából őket, és még 20 percig süssük. Mielőtt felvágjuk, pihentessük egy kicsit. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 548
elküldve: 1
receptkönyvben: 44
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Réka-

Mióta szakács: 2011.11.01.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

göngyölt csirke, töltött csirkemell, vajas göngyölt csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

596
csirkemell (csontos) 1 db
vaj 50 g
petrezselyem 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
trappista sajt 5 dkg