r
Nosalty Logó

Gesztenyével töltött sertésborda pecorino-s burgonyapürével

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Travelling Kitchen
Gesztenyével töltött sertésborda pecorino-s burgonyapürével
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

hús

köret

Összesen 678 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

hús

köret

Összesen 2710 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

hús

köret

Összesen 124 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    41.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1881.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    356 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    613 mg
  • Nátrium
    773 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    304.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    143 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    79 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    763 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    477 micro
Összesen 678 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    164.5 g

Zsír

  • Összesen
    116.4 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    557 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7524.5 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    1423 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    371 mg
  • Foszfor
    2453 mg
  • Nátrium
    3094 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    238.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1218.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    572 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    155 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    172 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    233 micro
  • Kolin:
    426 mg
  • Retinol - A vitamin:
    316 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3054 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1909 micro
Összesen 2710 kcal
  • 9% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    343.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    139 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 124 kcal

Hozzávalók

hús

köret

Elkészítés

hús

  1. Szeletelt sertéshúst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A gesztenyemasszát elosztjuk a húsok mennyiségével arányosan. Beletöltjük a húsokba, és feltekerjük.
  3. Alufóliába csavarjuk a tekercseket, és mehet a tepsibe. 10-15 perc sütés után kivesszük a fóliából, és tovább sütjük még 10 percet.
  4. A burgonyát megpucoljuk, daraboljuk, bő sós vízben megfőzzük.
  5. Megfőtt burgonyát vajjal, tejföllel simára keverjük. Kis tejjel vagy vízzel hígíthatjuk. Majd a pecorino sajtot belekeverjük.
  6. Burgonyát és a salátát a tányérra tesszük. A húst srégen kettévágjuk, és úgy tesszük a tányérra.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 16
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2060
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 26.

Ajánló

Karácsonyi menüsorba tökéletesen illő étel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gesztenyével töltött sertésborda pecorino-s burgonyapürével
Travelling Kitchen 42 recept

Szeretem a gesztenyét és a húst is. A kettő együtt istenien passzol.

Hozzávalók

hús

köret

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek