Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Penne à la provençale

Penne à la provençale
Penne à la provençale
17 perc / előkészület: 5 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Dél-Franciaország ízeit idézi meg ez a pár perc alatt elkészíthető, könnyű nyári vacsora.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tovább turbózhatjuk az ízeket, ha az elkészült tésztát sütőtálba öntjük, megszórjuk reszelt Gruyére sajttal, és pár percre betoljuk a forró sütőbe.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Míg a tésztát kifőzzük, a baconkockákat picit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, az olívabogyót, a fenyőmagot, és pár percig lassú tűzön kevergetjük.
  2. Hozzáöntjük a hámozott paradicsomot (fakanállal szétnyomkodjuk), majd fűszerezzük az egészet.
  3. A lecsepegtetett tésztát ráöntjük, és óvatosan összekeverjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 454
elküldve: 2
receptkönyvben: 158
elkészítve: 2/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Mignon

Mióta szakács: 2009.04.27.
212 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos-olívabogyós penne, paradicsomos tészta olajbogyóval és fenyőmaggal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

440
penne 30 dkg
bacon 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fekete olajbogyó 10 db
fenyőmag 2 ek
konzerv paradicsom 250 g
kakukkfű 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint