Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Patiszonkrémleves

Patiszonkrémleves
Patiszonkrémleves
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, egyszerű leveske. Elfilóztam, hogy még sosem ettem patiszont leves formában, így kipróbáltam.:)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A patiszont, burgonyát, petrezselymet meghámozzuk, apróra vágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk. 
  2. Feltesszük kevés vízzel párolni a zöldségeket. 
  3. Ha kissé puhultak, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a leveskockát.
  4. Ha felforr, félrehúzzuk, összeturmixoljuk, majd visszatesszük a tűzre.
  5. Egy rottyanásig hagyjuk, majd lekapcsoljuk. Petrezselyemzöldet szórunk a tetejére.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 13 380
elküldve: 2
receptkönyvben: 72
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Saslány

Mióta szakács: 2012.05.06.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krémleves patiszonból, zöldségkrémleves, patiszonleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

119
patisszon 1 db
fokhagyma 2 gerezd
burgonya 1 db
leveskocka 1 db
fehérrépa 1 db
petrezselyem 0.5 csokor
víz 7.5 dl