Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pasta alla norma Ágica konyhájából

Pasta alla norma Ágica konyhájából
Pasta alla norma Ágica konyhájából
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szicíliában a barátom csinálta nekem meg először ez az nagyon finom tésztát. Azóta az egyik kedvencem! :)

hozzávalók / 2 adag

Padlizsános rész

Továbbá

Sütőzsiradék

Padlizsános rész
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt megmossuk, feldaraboljuk és besózzuk, majd 30 percre állni hagyjuk. (30 perc után lemossuk róla sót.)
  2. A hagymát apróra vágjuk, és az olívaolajon megpirítjuk, majd rádobjuk a felaprított fokhagymát. Az apróra vágott paradicsomot is rádobjuk, sózzuk, borsozzuk.
  3. Így főzzük kis lángon. Hozzáadunk 4-5 levél bazsalikom. Ezt így együtt együtt főzzük kis lángon, amíg a padlizsán áll.
  4. Miután a padlizsán készen áll, forró olajban kisütjük. Közben felrakunk vizet forrni a tésztának, majd megfőzzük a tésztát.
  5. A paradicsomos szószt össze is turmixolhatjuk, vagy maradhat darabos is ízlés szerint. A paradicsomszószt összekeverjük a padlizsánnal, majd a tésztával.
  6. A tésztát megszórjuk a sajttal, díszítésnek friss bazsalikomot is használhatunk.
  7. Buon appetito! :)
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 26
össznézettség: 2 243
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ágica-92

Mióta szakács: 2012.09.06.
47 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

padlizsános tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1085
padlizsán 1 kis db
0 ízlés szerint
paradicsom 6 közepes db
padlizsán 1 kis db
fehér hagyma 1 kis db
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint
pecorino sajt 50 g
tészta 200 g