Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Párizsis-tarjás szendvicstorta

Párizsis-tarjás szendvicstorta
Párizsis-tarjás szendvicstorta
40 perc / előkészület: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vendégvárónak tökéletes. Én már többször csináltam.

hozzávalók / 10 adag

A tortához

A díszítéshez ízlés szerint

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tarját és a párizsit ledaráljuk, egy tálba téve összedolgozzuk a majonézzel és a tejföllel, hogy kenhető állagú legyen és borssal ízesítjük. (Én sót nem szoktam hozzárakni, mert a tarja és a párizsi is sós.)
  2. Fogjuk a 2 kg kenyeret és egy éles késsel levágjuk a két végét, a tetejét és az alját (megszabadítjuk a héjától), és az így kapott négyzetalakot egyenlő részben 3 felé vágjuk, ezután a lapokat megkenjük a húskrémmel, majd összerakjuk.
  3. A kész "tortának" kívülről is megkenjük minden oldalát. A legvégén apróra vágott zöldségekkel díszítjük :)
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 505
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcipan2002

Mióta szakács: 2013.01.16.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, szilveszter
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

szendvicstorta, párizsis szendvicstorta, füstölt tarjás szendvicstorta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

mojzecska
mojzecska Sun, 2013-01-27 21:00

Magyarul vissza ragasztjuk a krémmel a héját,azután azt is bevonjuk mint a tortát?

851
kenyér 2 kg
füstölt-főtt tarja 40 dkg
párizsi 60 dkg
majonéz 5 dkg
tejföl 3 ek
bors 0 ízlés szerint
főtt tojás 3 db
paprika 2 közepes db
újhagyma 2 közepes db
retek 2 db