Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos uborkasaláta olajbogyóval és fetával

Paradicsomos uborkasaláta olajbogyóval és fetával
Paradicsomos uborkasaláta olajbogyóval és fetával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom üdítő, frissítő saláta, nem csak forró nyári napokra.

hozzávalók / 2 adag

Saláta

Dresszing

Szólj hozzá!

elkészítés

Saláta

  1. A paradicsomot és az uborkát megtisztítjuk, mossuk, kockákra vágjuk. Az olajbogyókat gyűrűkre vágjuk. A fetát kockákra vágjuk. Az egészet egy jól záródó fedeles edénybe tesszük.

Dresszing

  1. A citromlevet elkeverjük az olajjal.
  2. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a kaprot és az oregánót.
  3. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük. A salátára öntjük, összekavarjuk, és kb. 4 órára betesszük a hűtőbe.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 634
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: köret

egyéb elnevezések

uborkasaláta, nyári saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

270
paradicsom 2 közepes db
kígyóuborka 0.5 közepes db
fekete olajbogyó 15 db
feta sajt 75 g
fokhagyma 0.5 gerezd
citromlé 2 ek
oregánó 0.5 tk
kapor 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
olívaolaj 3 ek