Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkasaláta Petruskától

Uborkasaláta Petruskától
Uborkasaláta Petruskától
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukámtól ellesett recept. Én így szeretem, nem a sok ecetes lével felöntve!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tálaláskor tejfölt teszünk a tetejére, borsot és őrölt pirospaprikát szórunk rá díszítésül.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkákat vékonyra gyaluljuk.
  2. Beletesszük egy tálba, hozzátesszük a többi hozzávalót. A fokhagymát szétnyomva. Használhatunk szárított fokhagyma granulátumot is. Villával kevergetjük egy kicsit, míg levet enged az uborka. Nem kell hozzá plusz víz, és nem kell jól besózni és kinyomni, hiszen minden fontos anyagot kimosunk úgy belőle!
  3. Hűtőben pihentetjük kicsit.
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 19 285
elküldve: 0
receptkönyvben: 121
elkészítve: 12/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Petruska

Mióta szakács: 2011.10.30.
61 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ubisali, ecetes uborkasaláta, saláta uborkával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

52
uborka 60 dkg
fokhagyma 1 gerezd
1 tk
cukor 3 ek
ecet 1 ek