Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-kapros uborkasaláta

Almás-kapros uborkasaláta
Almás-kapros uborkasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, olcsó, finom.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Húsok mellé, de önmagában is finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mossuk meg az almát, uborkát és a kaprot.
  2. Ne hámozzuk meg sem az almát, sem az uborkát, csak szeleteljük tetszés szerint (legjobb a bio savanykás alma és a bio uborka).
  3. A friss kaprot vágjuk apróra.
  4. A tejszínbe keverjük bele a kaprot, sót és a borsot, majd öntsük az almára, uborkára.
  5. Végül szórjuk meg vörös áfonyával, majd hűtsük be.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 887
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Morenka

Mióta szakács: 2011.03.29.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 3 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vörösáfonyás kapros uborkasaláta, gyümölcsös uborkasaláta, tejszínes kapros uborkasaláta almával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

122
alma 3 közepes db
uborka 300 g
kapor 3 ek
főzőtejszín 10 ml
vörösáfonya 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint