r
Nosalty Logó

Paradicsomos resztelt csirkemáj

Szimran
Paradicsomos resztelt csirkemáj
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

273
Kalória
22.1g
Fehérje
7.8g
Szénhidrát
16.8g
Zsír
206.4g
Víz
431.3g
Koleszterin
1.2g
Élelmi rost
2.8g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 273 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1090 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 104 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.1 g

Zsír

  • Összesen
    16.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    431 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    660 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    117 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    7.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    206.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4121 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    747 micro
  • Kolin:
    248 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4113 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    745 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 273 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    88.2 g

Zsír

  • Összesen
    67 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2639.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    276 mg
  • Kálcium
    125 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    1578 mg
  • Nátrium
    469 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    31.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    825.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16484 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    112 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2989 micro
  • Kolin:
    991 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16450 micro
  • α-karotin
    55 micro
  • β-karotin
    335 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    2979 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 1090 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    165 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    252.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    79 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1578 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    286 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1575 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    285 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 104 kcal

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és üvegesre pirítjuk a vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomszószt, és szintén lepirítjuk.
  2. Ehhez jöhet a megtisztított máj, amit kifehéredésig pirítunk, majd fűszerezzük majoránnával, paprikával, sóval, borssal.
  3. Hozzáadjuk a vizet, és összeforgatjuk. Kb. 15 perc alatt készre főzzük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 p
  • Főzés ideje: 20 p

Nagyon egyszerű és hagyományos recept . Ha valaki még nem próbálta, ideje lehet.

További receptek

Pesztós húsgolyó spagettivel

A húsgolyó egy olyan étel, amit jól lehet variálni. A magyarok csinálnak belőle fasírtot, Olaszországban pedig inkább húsgolyóként megy, amit legtöbbször tésztához társítanak, ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...