Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Resztelt csirkemáj 3.

Resztelt csirkemáj 3.
Resztelt csirkemáj 3.
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor már "unjuk" a sertésmájat, akkor kerül elő a csirkemájas verzió. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Csak a legvégén adjuk hozzá a sót, mert ha hamarabb szórjuk bele, megkeményedik tőle a máj.
Többféle körettel tálalhatjuk, mi most köménymagos főtt krumplival ettük.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsírt felolvasztjuk, beletesszük a felkockázott hagymát. Üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat.
  2. Készre pirítjuk, és a végén hozzáadjuk az ízlés szerinti mennyiségű sót és borsot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 32 381
elküldve: 0
receptkönyvben: 136
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Becsei Ágnes

Mióta szakács: 2010.02.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pirított csirkemáj, dinsztelt csirkemáj

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-04-19 22:39

Én egy kevés majoránnát és egy kevés vörösbort is teszek bele.

296
csirkemáj 50 dkg
vöröshagyma 3 nagy fej
disznózsír 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint