Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos káposzta sült virslivel Nudli konyhájából

Paradicsomos káposzta sült virslivel Nudli konyhájából
Paradicsomos káposzta sült virslivel Nudli konyhájából
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy pillanatok alatt elkészülő, egészséges és finom recept. Gyermekeim nagy kedvence. Próbáljátok ki!

hozzávalók / 10 adag

Hozzávalók a paradicsomos káposztához:

Hozzávalók a sült virslihez:

  • 70 dkg virsli (20 db, 10 főre)

Sütőzsiradék

Hozzávalók a sült virslihez:
Szólj hozzá!

elkészítés

A paradicsomos káposzta elkészítése:

  1. A káposztát megtisztítjuk a felső leveleitől, és nagyobb darabokra daráljuk.
  2. Sós vízben megfőzzük.
  3. Forró olajban elkeverjük a lisztet. 1-2 percig pirítjuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a paradicsompürét. Felöntjük 2 dl hideg vízzel, és gyors kevergetés közben a káposztához öntjük.
  4. Alaposan összekeverjük, és még 5 percig főzzük, amíg besűrűsödik.
  5. Levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a cukrot. A cukor mennyisége ízlés szerint változtatható.

A sült virsli elkészítése:

  1. A virsliket kettévágjuk, és a széleiket bevágjuk "x" alakúra.
  2. Olajban megsütjük minden oldalát.
  3. A paradicsomos káposzta mellé tálaljuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 17
össznézettség: 1 187
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nudli7

Mióta szakács: 2020.06.26.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

káposzta paradicsomosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

361
káposzta 1 nagy db
sűrített paradicsom 400 g
0.5 ek
cukor 5 ek
víz 1.5 l
víz 2 dl
finomliszt 3 ek
napraforgó olaj 0.5 dl
virsli 70 dkg