Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos káposzta sült virslivel

Paradicsomos káposzta sült virslivel
Paradicsomos káposzta sült virslivel
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a paradicsomos káposztát. Most éppen csak virsli volt otthon, így azt készítettem mellé.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát legyaluljuk, majd ételízesítős, köményes és borsos vízben puhára főzzük.
  2. Az olajból és lisztből rántást készítünk, majd felöntjük a paradicsomlével. Összeforraljuk, és hozzáadjuk a káposztát.
  3. Cukorral ízesítjük, és a káposzta főzővizével higítjuk.
  4. Sült virslivel tálaljuk.
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 22 089
elküldve: 7
receptkönyvben: 139
elkészítve: 18/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Nerovedova

Mióta szakács: 2012.04.29.
40 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

virslis paradicsomos káposzta, káposztás egytál paradicsomosan, paradicsomszószos káposzta virslivel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

márti1218
márti1218 / márti1218 Fri, 2016-06-10 15:53

Így készítem én is,azzal a kis különbséggel,hogy egy fej vöröshagymát is vágok a káposztába és azzal főzöm.Az egyik kedvenc főzelékünk.

Pista39
Pista39 Sun, 2013-01-13 19:32

Egyszerű és finom. Az tetszik benne legjobban, hogy ebből a receptből nem maradt ki a köménymag és a bors.
Köszönöm.

347
káposzta 1 kis fej
paradicsomlé 10 dl
napraforgó olaj 2 ek
finomliszt 2 evőkanál
ételízesítő 1 teáskanál
köménymag 1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
virsli 300 g