Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos gomba tésztához, gnocchihoz

Paradicsomos gomba tésztához, gnocchihoz
Paradicsomos gomba tésztához, gnocchihoz
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Remek, friss ízek. Erre mondjuk, hogy "egyszerű, de nagyszerű"....

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Akkor jó, ha van egy kis saját leve.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket alaposan megmossuk hideg vízben, majd leitatjuk róluk a vizet. Vékony karikákra felvágjuk a paradicsomokat és a pórét. A gombát közepes vastagságúra, héjastól felszeleteljük. A petrezselymet közepes finomságúra felaprítjuk.
  2. Jól felhevített olajon előbb a pórét és a gombát pirítjuk, míg a gomba levet nem ereszt. Ekkor fűszerezzük, rászórjuk az ételizésítőt, és hozzáadjuk a paradicsomot és fokhagymát. Közepes lángon, lukacsos fedő alatt összepároljuk az egészet. Ha elfőne a levet, pici vízzel (0.5 dl) pótoljuk.
  3. Kedvünk szerint tésztával vagy gnocchival tálaljuk. Megszórjuk az aprított petrezselyemmel, és frissen reszelt parmezán sajtot adunk mellé.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 110
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marti48

Mióta szakács: 2013.05.28.
317 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

138
gomba 25 dkg
koktélparadicsom 6 db
póréhagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
provence-i fűszerkeverék 2 csipet
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
petrezselyem 0 ízlés szerint