Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomleves darált hússal

Paradicsomleves darált hússal
Paradicsomleves darált hússal
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ebéd, egyik kedvenc levesem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát lereszeljük és dinszteljük, majd rárakjuk a darált húst, és tovább dinszteljük pár percig, míg elfő a lé, amit kienged.
  2. Majd ráöntjük a vizet, a paradicsom levet, hozzáadjuk a babérlevelet, a cukrot, sót, kb. 10 perc múlva a tarhonyát, és addig főzzük míg a tarhonya megfől, majd apróra vágott petrezselyem zöldjét keverünk bele.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 007
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Irén

Mióta szakács: 2014.07.23.
9 recept

receptjellemzők

konyha: horvát
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

darált húsos paradicsomleves, paradicsomleves hússal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

537
vöröshagyma 1 közepes db
darált sertéshús 30 dkg
paradicsomlé 5 dl
víz 4 dl
babérlevél 1 db
0 ízlés szerint
cukor 2 teáskanál
petrezselyem 0 ízlés szerint
tarhonya 10 dkg