r
Nosalty Logó

Paprikás pastasotto

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Paprikás pastasotto
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 460 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 920 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 89 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1447.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    247 mg
  • Nátrium
    1046 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    144.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    124 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    100 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    1551 micro
  • β-crypt
    462 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 460 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.7 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2895 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    213 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    494 mg
  • Nátrium
    2092 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    140.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    289.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    500 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    248 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3102 micro
  • β-crypt
    924 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 920 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    280.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    90 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 89 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kétféle hagymát apróra vágjuk. A paprikát kockákra vágjuk.
  2. A hagymát az olajban üvegesre dinszteljük, hozzáadjuk a fokhagymát, további 1-2 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a tésztát, megszórjuk a fűszerpaprikával, kb. 1-2 percig dinszteljük.
  3. Hozzákeverjük a paprika kockákat, és öntünk hozzá kevés levest, mikor majdnem az egészet magába szívta, öntünk hozzá még kevés levest. Állandóan kevergetve addig folytatjuk, amíg a tészta megfő.
  4. Hozzákeverjük az apróra vágott bazsalikomot. Sóval, borssal ízesítjük. Rámorzsoljuk a kecskekrémsajtot, és tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 60
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2994
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 10.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A rissottonak a tésztás változata. Tálalás előtt keverhetünk a pastasottohoz 1 ek creme fraichet is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek