Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A sertés agyvelő a belsőségek közé tartozik. A sertés agyvelő igazi ínyencfalat, bár sokan viszolyognak a fogyasztásától. A sertés agyvelő, mint általában a belsőségek vásárlásánál, ügyeljünk arra, hogy kizárólag frissen vásároljuk és rövid időn belül használjuk fel, mert rendkívül romlékony. Előkészítése során alaposan megmossuk, egy pár percre hideg vízbe áztatjuk, majd eltávolítjuk a rajta lévő vékony hártyát. Ügyeljünk rá, hogy ne maradjon a velőn csontszilánk. A sertés agyvelőt rendkívül változatosan használhatjuk fel, ehetjük sütve tojással, vagy pirítósra kenve, készülhet belőle vese velővel, de felhasználhatjuk pörkölt alapanyagaként is. Gyakran fogyasztják rántva is, illetve különböző húsok, például borda töltelékeként.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Rövid ideig hűtőben eltartható.

Sertés agyvelő alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!